Cégtörténet

Kedves látogatónk, üdvözöljük oldalunkon!

faanyag

Örömmel tudatjuk régi és új vásárlóinkkal, hogy az immáron 14 éve működő péceli fatelep honlapja elkészült, ahol folyamatosan kaphat információt  fatelepünkről és  barkácsboltunkról, az általunk nyújtott szolgáltatásainkról és kedvezményeinkről.

A Bébax Kft 1998. január 1-én alakult Pécelen. Kezdetben csak építő fenyő-fűrészárut forgalmaztunk, az azóta eltelt idő alatt viszont kereskedelmi profilunk a vásárlói igényeket követve jelentősen megváltozott.

Ma már a fűrészáru mellett tetőkiegészítők széles skáláját kínáljuk: szögek, gyorsépítő csavarok, tetőfóliák, kőzet- és üveggyapot, lambéria, hajópadló, az OSB család teljes termékpalettája, zsindelyek és kiegészítők, gipszkartonok és profiljaik, homlokzati dryvit-rendszerek, horganyzott csatornák.

2003-ban nyitottuk meg újonnan épített barkácsboltunkat, ahol nem csak a barkácsolók igényeit elégítjük ki, de az ácsok is megtalálnak szinte mindent, ami a tetőszerkezetek és könnyűszerkezetes építmények kivitelezési munkáihoz szükséges.

Takaró, szegő, pipa, képkeret, kerítés, tapétázó, padlószegő sarok és egyéb profilos léceinket orosz és svéd borovi fenyőből gyártatjuk.Telephelyünk Pécelen az Állomás u-ban, a péceli vasútállomás mellett található. A nálunk vásárolt fűrészárut igény szerinti méretre vágjuk, gyaluljuk, a kért helyszínre szállítjuk.

A faszerkezetek gomba, rovarkártevő-és tüzkár elleni védelme nem csak tanácsos és fontos, de középületeknél előírás is. A faanyagvédők felhordása mártással, fújással vagy ecseteléssel történhet. Fatelepünkön  a nálunk vásárolt fa szakszerű védelmét is elvégezzük.

Ingyenes szaktanácsadással segítjük az építkezők, kivitelezők munkáját.

Forduljanak hozzánk bizalommal!

Figyeljék akcióinkat

Jó böngészést kívánunk!
Bényi András